Toekomstworkshop Achterhoek: Wat is jouw idee voor een sterker, socialer en duurzamer Gelderland?

12 juni 2018, van 19:00 tot 21:00, Rode Kafé, Bilderdijkstraat 20 7002 AB Doetinchem | Rode Kafé, Bilderdijkstraat 20 7002 AB Doetinchem

In Gelderland is het goed werken, wonen, leren en recreëren. De Partij van de Arbeid wil graag dat dat zo blijft. Op 20 maart 2019 mogen alle Gelderlanders naar de stembus om nieuwe Provinciale Staten en de nieuwe besturen voor de drie Waterschappen in te kiezen. De Partij van de Arbeid wil dat in Gelderland doen met een sterke lijst en een sociaal programma. Daarvoor hebben we jouw ideeën nodig.

Verkiezingsprogramma PvdA Gelderland 2019-2023
Op 21 april hebben leden gesproken over de thema’s van het nieuwe verkiezingsprogramma. In vier groepen hebben we van gedachte gewisseld over de thema’s Werk, Wonen, Klimaat en Energie, Water, Natuur en Landschap, Cultuur en Bereikbaarheid.

Gelderland is echter een grote provincie die bestaat uit verschillende regio’s. En wat bijvoorbeeld in Rivierenland prioriteit heeft is op de Noord-Veluwe van minder belang. Om tot verkiezingsprogramma’s voor de Provinciale Staten en de Waterschappen te komen waarin iedere regio zich kan vinden, gaan we in elke regio met jullie, de leden, in gesprek. In het bijzonder nodigen we ook de versgekozen raadsleden uit om hun ideeën voor de regio te delen. En de bijeenkomsten zijn openbaar: iedereen is welkom dus breng vooral belangstellenden mee. Noteer de datum voor jouw regiobijeenkomst alvast in de agenda! De bijeenkomsten zijn in de avond vanaf 19.00 uur.

Geef alvast door of je in de gelegenheid bent om te komen via fractie@pvdagelderland.nl