De PvdA Gelderland voert oppositie

27 juni 2023

De PvdA Gelderland zal de komende periode met hart en ziel oppositie voeren. Daarbij werken we nauw samen met GroenLinks én andere progressieve partijen.

Wij zetten ons in voor het welzijn en de bestaanszekerheid van alle mensen in Gelderland. Een inclusieve samenleving waarin we iedereen ruimte en respect geven. Extra aandacht krijgen mensen die onze steun het hardst nodig hebben. Mensen die tussen wal en schip zijn beland of dreigen te belanden.

Wij zetten ons in voor gezonde, veilige en veerkrachtige dorpen en steden in onze mooie provincie. Daarom willen wij dat iedereen zich betaalbaar kan verplaatsen van A naar B. Dat betekend dat wij willen investeren in het Gelderse OV. Wij vinden het belangrijk dat er meer betaalbare woningen komen. Dus meer sociale huur- en koopwoningen voor jong en oud. Ook over de hoge energierekening maken wij ons bezorgd. We willen dat ook mensen met een krappe beurs worden geholpen. Daarom willen we maatschappelijke organisaties en inwoners helpen met isolatiemaatregelen. Voor de vraag naar energie wil de PvdA Gelderland een duurzame en veilige voorziening voor nu én toekomstige generaties.

De PvdA Gelderland is een energiek en betrokken team waarin jong enthousiasme en bestuurlijke ervaring zijn verenigd. Met onze 5 statenleden, 3 volgers en 2 ondersteuners staan wij klaar voor de inwoners van Gelderland.

Voel u vrij om contact met ons op te nemen.
Op de pagina “wie is wie” staan onze contactgegevens.

Team PvdA Gelderland