Marilyn A-Kum

 

 

Iedereen moet zeker zijn van een eerlijke toekomst. Want iedereen telt mee en is volwaardig onderdeel van de Nederlandse samenleving. Daarom knok ik voor een eerlijke kans in het onderwijs, op een goede opleiding, een eerlijke kans bij sollicitatie, en een eerlijke kans op een goed loon en een vaste baan. Ik wil werken aan een Gelderland met een eerlijke toekomst voor ons allemaal. Vooruitgang voor iedereen, vaste grond onder je voeten. Waarin we samen leven, samen werken, samen doen en samen zijn. Respect is daarvoor belangrijk, vriendelijkheid en begrip een voorwaarde.

Ik ben geboren in Amsterdam, getogen in Apeldoorn en geworteld in Arnhem, met een dubbele culturele achtergrond. Warm mens, hou van humor, sociaal betrokken, privé maar ook in mijn werk met vluchtelingen. Altijd uitgaand van het positieve in mensen, wil ik vechten voor gelijke kansen voor iedereen.

Stem 20 maart PvdA! #zekerzijn