31 oktober 2014

Stem op úw kandidaat-lijsttrekker en kies voor de toekomst!

Gelderland kiest haar eigen toekomst

Vanaf 1 november aanstaande kunnen alle Gelderse PvdA-leden kiezen wie onze lijsttrekker wordt bij de belangrijke Provinciale Statenverkiezingen in 2015. En ook die PvdA  leden die in het waterschap Rivierenland wonen kunnen hun lijstrekker kiezen.

De afgelopen weken heeft u via levendige debatten en de (sociale) media met de kandidaten voor het lijsttrekkerschap kennis kunnen maken. Nu is het moment aangebroken om uw stem uit te brengen. Wie gaat de kar trekken in Gelderland? De gewestelijk vergadering koos enkele maanden terug namelijk voor een ledenraadpleging om de aanvoerder van de partij bij de Provinciale Statenverkiezingen en die bij het waterschap Rivierenland aan te wijzen. Dat getuigt van durf en vertrouwen in de ledendemocratie.

De kandidaten

Fokko SpoelstraJaap HuurmanPeter Kerris en Willie van Tuil zijn kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de PvdA Gelderland voor komende Provinciale Statenverkiezingen. Voor het waterschap Rivierenland hebben Nico Arts en Gerard Nieuwenhuis zich kandidaat gesteld.

Digitaal stemmen

U ontvangt als lid per email een unieke digitale stemcode. Met deze code kunt u eenvoudig uw stem uitbrengen op de kandidaat van uw keuze. Instructies vindt u in het emailbericht. Vanaf 1 november kan er gestemd worden, op 11 november om 12.00 uur sluit de (digitale) stembus.

Let op
: het is belangrijk cookies te accepteren voor het uitbrengen van uw stem. Door cookies te accepteren kan worden geverifieerd of u bevoegd bent om te stemmen.


Stemmen per post
Heeft u geen emailadres? Dan ontvangt u de stemcode per post.U kunt daarmee digitaal uw stem uitbrengen. Is dat niet mogelijk, dan is er ook een stembiljet bijgevoegd. Het biljet stuurt u ingevuld per post naar ons op. Let op: volg de instructie op het stembiljet.

 

De uitslag
Op woensdag 12 november wordt de uitslag bekend gemaakt. U ontvangt hierover een bericht. We zien er naar uit onze toekomstige, door u zelf verkozen lijsttrekker aan u te mogen presenteren. Dus stem en maak van deze verkiezing een succes!