PvdA Gelderland opent Meldpunt Verkeersveiligheid

Door Ricardo Brouwer op 1 november 2021

Vandaag heeft PvdA Gelderland het aangekondigde Meldpunt Verkeersveiligheid geopend. De partij vindt dat de onderste steen boven moet komen wat betreft de veiligheid van alle Gelderlanders in het verkeer. Tot en met de jaarwisseling kunnen inwoners hun melding online indienen, waarna deze onder de aandacht worden gebracht van het provinciebestuur.

Onlangs kondigde Statenlid Jan Daenen het meldpunt al aan. Dit naar aanleiding van het ongeval bij Etten en Terborg waar een 14-jarige scholier om het leven kwam. Tevens zijn er Statenvragen ingediend over verkeersveiligheid in de provincie, welke nu voorliggen ter beantwoording door Gedeputeerde Staten. De antwoorden worden uiterlijk 1 december verwacht.

Alle Gelderlanders kunnen hun melding over een onveilige situatie op een provinciale weg hier indienen.

 

Ricardo Brouwer

Ricardo Brouwer

Mijn naam is Ricardo Brouwer en sinds 2017 woon ik in Gelderland. Sinds 2014 ben ik lid van de PvdA. Binnen de partij heb ik onder andere in het bestuur gezeten van de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen en het PvdA Roze Netwerk, maar heb ik mij ook bezig gehouden met het leiden van de campagne van

Meer over Ricardo Brouwer