Mei Li Vos houdt teach-in op Radboud Universiteit

11 maart 2019

Op dinsdag 12 maart komt Mei Li Vos, lijsttrekker voor de Eerste Kamer namens de Partij van de Arbeid (PvdA), naar Nijmegen voor een teach-in over de veramerikanisering van de arbeidsmarkt.

Vos gaat in op de vergaande flexibilisering en fragmentatie van de arbeidsmarkt. Concreet houdt dit in dat tegenwoordig door slimme, maar zeer nadelige, regelingen op de arbeidsmarkt veel sociale kosten niet meer worden betaald en bepaalde zekerheden niet meer gegarandeerd kunnen worden. Zo zien we bijvoorbeeld hoe mensen in enorme distributiecentra on demand en volledig onregelmatig werken tegen een minimumtarief, constant oproepbaar zijn en voortdurend onzeker zijn over hun inkomen.

Een teach-in is een interactieve vorm van communiceren en discussie voeren waarbij je veel input levert, maar ook actief deelneemt aan het gesprek.

De teach-in is georganiseerd door de Jonge Socialisten in de PvdA van Arnhem en Nijmegen en vindt plaats op dinsdag 12 maart om 16:00 uur in het Elinor Ostromgebouw (EOS N 01.320), Heyendaalseweg 141 te Nijmegen. Komt allen!