11 maart 2015

Maak kennis met onze #5 Fokko Spoelstra

Aangenaam, Fokko Spoelstra

Met overtuiging én met enthousiasme kandideer ik mij voor het statenlidschap van Gelderland voor de PvdA. Mijn naam is Fokko Spoelstra, 48  jaar, getrouwd, drie kinderen. Projectleider bij het vfonds (nationaal fonds voor vrede, vrijheid en veteranenzorg), voorheen wethouder van Apeldoorn, voorheen werkzaam in het openbaar vervoer en het betalingsverkeer. Ervaren, stabiel. Overtuigd van het belang van een sterke PvdA in Provinciale Staten van Gelderland.

Ik hou mezelf graag in beweging: de Zevenheuvelenloop en de 8 van Apeldoorn staan op mijn palmares. Ik hou van koken, lezen en ben een muzikale allesvreter. Elke zaterdag ben ik te vinden langs de lijn van het voetbalveld om de verrichtingen van mijn zoons te volgen en lekker de toestand in de wereld door te nemen met de andere ouders. Van huis uit ben ik bedrijfskundig

Ik zet in op een sterke PvdA die gaat voor werk, werk en nog eens werk. Die per Gelderse arbeidsmarktregio op maat inzet op het versterken van de werkgelegenheid. Een PvdA die de kansen, die het toerisme Gelderland biedt, weet te benutten. Een PvdA die niet praat over een duurzaam Gelderland maar er ook daadwerkelijk in investeert. Die gelooft in de kracht van Gelderland en alle Gelderse gemeenten.

Wij staan voor een lastige klus. Maar die uitdaging ga ik met enthousiasme aan. Omdat wij een goed verhaal hebben.  En omdat ik dat goede verhaal wil vertellen. Dat wil ik samen doen. Samen met alle kandidaten op de PvdA lijst, samen met alle leden van de PvdA Gelderland.

Samen met u!

 

Fokko Spoelstra – #5 PvdA Gelderland