8 juli 2013

Ga in gesprek met Gerdi Verbeet in bezoekerscentrum Sonsbeek in Arnhem

Op woensdag 10 juli aanstaande komt Gerdi Verbeet, oud-voorzitter van de Tweede Kamer, op bezoek in Arnhem. In bezoekerscentrum Sonsbeek kun je met haar in gesprek over haar tijd in de Tweede Kamer, haar boek ‘Vertrouwen is goed, maar begrijpen is beter’, en alle andere dingen die je haar wil vragen. Grijp dus je kans voor een boeiend gesprek met Gerdi Verbeet!

Gerdi Verbeet was van 2006 tot en met 2012 voorzitter van de Tweede Kamer. Ze was de tweede vrouwelijke voorzitter van het parlement. In ‘Vertrouwen is goed, maar begrijpen is beter’, schrijft  Verbeet naar aanleiding van haar periode in de Tweede Kamer: “We moeten als Kamer veel meer doen om in contact te komen met de samenleving.” Hoe de Kamer dat moet doen, kun je vragen op 10 juli.

De PvdA Arnhem en de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen organiseren samen het bezoek van Gerdi Verbeet. Je bent van harte welkom in het bezoekerscentrum van Park Sonsbeek, op loopafstand van Arnhem Station. We beginnen om 20:00 uur, inloop is vanaf 19:30 uur.

BEZOEKERSCENTRUM SONSBEEK

Zijpendaalseweg 24a

6814 CL Arnhem

Aanmelden bij Mark Lauriks: marklauriks@hotmail.com