De nacht van de Vluchteling

2 februari 2018

In de nacht van zaterdag 16 juni op zondag 17 juni a.s. vindt de Nacht van de Vluchteling plaats. Een sponsorloop van 40 km op diverse locaties in het land. In Gelderland loopt de route van Nijmegen naar Arnhem. De Gelderse PvdA doet hier weer graag aan mee.

We willen met onze nachtwandeling zoveel mogelijk geld ophalen. Ook dit jaar lopen we voor noodhulp aan de ruim 65 miljoen mensen, die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, geweld en onderdrukking. Zij hebben huis en haard moeten verlaten, op zoek naar een veilige toekomst. Deze mensen hebben dringend hulp nodig. Water, onderdak, voedsel en medische zorg.

We nodigen je uit samen met ons deze tocht te lopen. Ons doel is natuurlijk om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen, maar het is bovendien ook een bijzondere ervaring. Om middernacht starten we in Nijmegen, lopen vervolgens bij zonsopgang door de Betuwe en hopen dan rond negen uur in Arnhem over de finish te gaan. We vinden het leuk om als team mee te lopen. In de aanloop naar 16 juni willen we alle deelnemers dan ook graag een keer uitnodigen voor een gezamenlijke oefentocht.  

Je kunt je aanmelden op www.nachtvandevluchteling.nl, team PvdA Gelderland.  Het zou leuk zijn als je ons ook een mailtje stuurt. We kunnen dan te zijner tijd afspraken maken over de oefentocht en de gezamenlijke start op 16 juni. Ons mailadres is fractie@pvdagelderland.nl.  

Het zou geweldig zijn als we straks met een grote groep PvdA-ers aan deze tocht deelnemen.

Wij zijn er in ieder geval bij. Loop je mee?