Meldpunt dienstregeling OV

Met dit meldpunt kunt u uw klachten en opmerkingen over de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in Gelderland aan ons doorgeven. De PvdA heeft veel zorgen vanuit de Gelderse samenleving gehoord over de veranderingen in de dienstregeling. Overstaptijden zijn te kort en actiekaarten worden niet bij iedere vervoerder geaccepteerd, waardoor vertraging ontstaat.

De resultaten van dit meldpunt leggen wij voor aan het provinciebestuur, zodat we kunnen aandringen op verbetering van de dienstregeling. Dank voor uw tip!

Ondervindt u problemen tijdens uw reis met het openbaar vervoer door de nieuwe dienstregeling? (Bijvoorbeeld: vertraging door te korte overstaptijd, gedoe met in- en uitchecken en verschillende vervoerders die elkaars actiekaarten niet accepteren?). Meld uw probleem hier en vermeld daarbij de plek in de dienstregeling en omschrijf het probleem (bijvoorbeeld: overstaptijd tussen bus van Elst naar Arnhem en trein naar Doetinchem is veel te kort).

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Het probleem en de plek in de dienstregeling. (bijvoorbeeld: overstaptijd tussen bus van Elst naar Arnhem en trein naar Doetinchem is veel te kort).

[recaptcha]